Pályázatok

Hírek,
információk

Halottak napja régen és ma

Halottak napja régen és ma

Az elhunytakról való megemlékezés az ókori Rómához vezethető vissza. A 3. századtól, azaz az ókereszténységtől kezdődően már minden szentmisében elhangzik a holtakról való megemlékezés.


Hamvasztás vagy koporsós temetés?

Hamvasztás vagy koporsós temetés? Amennyiben az elhunyt korábban nem rendelkezett másképp, a hozzátartozók döntenek arról, hogy hamvasztásos vagy hagyományos koporsós temetés keretében vesznek-e búcsút szerettüktől. Anyagi helyzetükből kifolyólag sokan választják az előbbit – amelynek azonban a költséghatékonyságon kívül több más előnye is van.

Levesszük a terhet a válláról

Levesszük a terhet a válláról Egy szerettünk elvesztése nagy fájdalom az egész család számára. A közeli családtagoknak ilyenkor bármilyen támogatás könnyebbséget jelent: ha a rokonok és a barátok mellettük állnak, segítenek nekik feldolgozni a veszteséget, és leveszik a vállukról az apróbb feladatokat, egyszerűbben megbirkózhatnak ezzel a nehéz időszakkal.



Temetőből közparkot

Temetőből közparkot A népesség növekedésével párhuzamosan csökkenő területű városokban rendre jelentkezik az a probléma, hogy kevés szabadtéri rekreációs hely jut a lakosoknak. Megoldásképpen sok helyen temetőket nyitnak meg, közpark funkciókkal.





Szállítási készenlét 0-24 óráig: 06-46-343-310, 06-46-412-176