Pályázatok

Hírek,
információk

Levesszük a terhet a válláról

Levesszük a terhet a válláról Egy szerettünk elvesztése nagy fájdalom az egész család számára. A közeli családtagoknak ilyenkor bármilyen támogatás könnyebbséget jelent: ha a rokonok és a barátok mellettük állnak, segítenek nekik feldolgozni a veszteséget, és leveszik a vállukról az apróbb feladatokat, egyszerűbben megbirkózhatnak ezzel a nehéz időszakkal.

A család dolga csak az emlékezés; a többiről mi gondoskodunk

A legfontosabb feladat a temetés megszervezése. Akármennyi segítséget kapunk is a barátoktól, a feladat lelkileg igen megterhelő lehet. Érdemesebb, ha ilyenkor minderre a lehető legkevesebb időt és fáradságot szánjuk, inkább szakemberre bízzuk a dolgot, és mi magunk azzal foglalkozunk, hogy támogassuk, vigasztaljuk egymást, és együtt emlékezzünk.

Gyors és gördülékeny szervezés

A Kerékgyártó Temetkezés célja, hogy a búcsúztató gyors és gördülékeny megszervezésével a gyászoló családtagok számára a lehető leginkább megkönnyíthesse ezt az időszakot. Önnek mindössze el kell mondania, hogyan szeretné elbúcsúztatni szerettét; az összes többi a mi dolgunk.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk

Gondoskodunk a koporsós vagy urnás temetés megszervezéséről és lebonyolításáról; hamvasztás után a hamvak szállításáról, az urna elhelyezéséről vagy a hamvak szórásáról, a koszorúk és csokrok elkészítéséről és szállításáról, illetve az igényelt kegyeleti kellékek biztosításáról. Lakáson történt elhalálozás esetén éjjel-nappali szállítási készenlétben állunk, így bármikor telefonálhat. A temetéssel kapcsolatos mindenféle ügyintézést és adminisztrációt vállalunk; elkészíttetjük a halotti anyagkönyvi kivonatot, elintézzük a gyászjelentés és a köszönetnyilvánítás feladását.

Méltó módon búcsúzhat szerettétől

Bátran forduljon hozzánk akkor is, ha tanácstalan azt illetően, mi a teendője ebben a helyzetben; nem tudja, pontosan milyen intézkedésekre van szükség. Mi levesszük a terhet a válláról, és egyúttal gondoskodunk róla, hogy a család méltó módon búcsúzhasson el szerettétől.

Szállítási készenlét 0-24 óráig: 06-46-343-310, 06-46-412-176