Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium
   Menü
   Menü

Széchenyi 2020 - GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00426

A projekt címe: Üzleti folyamatok digitalizálása a Kerékgyártó és Társa Kft.
A szerződött támogatás összege: 14 722 800 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása: Cégünk teljes körű temetkezési szolgáltatást nyújt, mely tartalmazza a temetéssel kapcsolatos ügyintézést, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, a gyászhirdetések felvételét, a kellékek értékesítését, koszorúk és csokrok elkészítését és szállítását, az elhunyt szállítását, ravatalozását és végső nyughelyére történő elhelyezését.

Cégünknél a 2014-ben pályázat keretében a rugalmas foglalkoztatás nyilvántartására bevezetésre került egy alap, szigetszerűen működő belső információs rendszer, azonban a rendszer nem alkalmas a belső folyamataink teljes körű, átfogó és átlátható irányítására.
Az üzletmenetünk javítása és munkafolyamataink átláthatóságának érdekében fontos egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése, mely összekapcsolja tevékenységeinket. A hibrid megoldású rendszeren belül 9 modul bevezetése történt meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fokuszálnak: CRM, Kontrolling, Táv és csoportmunka, Szolgáltatásmenedzsment, Logisztika, HR, Iratkezelés, Tudásmenedzsment, ERP kiegészítő mobil szolgáltatás.

Fontos számunkra, hogy a bevezetésre kerülő rendszer pontosan vegye figyelembe vállalkozásunk egyedi szempontjait és elvárásait. Ezért a modulokat úgy választottuk ki, hogy a már meglévő munkafolyamatainkhoz kapcsolódjanak. A dolgozóink egy része kinn a terepen, míg másik részük az irodában végzi napi munkáját ezért a CRM, a logisztika és szolgáltatásmendzsment modulok leginkább az ő munkájukat segíti. Ezen modulok összekapcsolják azon tevékenységeket mely során végig követhető szolgáltatásaink útja, készleteink, továbbá megkönnyíti a partnerekkel való kapcsolattartást és adataik egy bázisban való kezelését. A Kontrolling modult leginkább a vezetőség, gazdasági vezetőnk és irodai ügyintézőink használják, melyből ellenőrizhetik a vállalat eddigi működését és segíti a döntéshozatalt.

A dolgozóink napi munkavégezésének megkönnyítése okán, valamint a hatékonyabb belső kommunikáció és dokumentációk kezelése végett lettek kiválasztva a HR, a Táv és csoportmunka és az Iratkezelés modulok. Manapság a vállalatok életében elengedhetetlen fejlődési út a digitalizálás és a tudás fejlesztés, ezért is vezettünk be a Tudásmenedzsment modult, mely által dolgozóink hozzáférhetnek az aktuális tudásanyaghoz, valamint a céghez kapcsolódó dokumentumokhoz.
A rendszer kiépítése a kivitelező feladata, melyet szolgáltatások keretében veszünk igénybe, mely tartalmazza a modulokhoz kapcsolódó adatmigrációt, azok testreszabását és a rendszerhez kapcsolódó oktatást.
A projekt keretében tervezzük hálózati és hardver eszközök beszerzését is, melyek a rendszer kiépítését és megfelelő használatát segítik.

A projekt befejezési dátuma: 2019.10.15
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00426

Legfrissebb hírek

A gyászbeszéd fontossága 1.

A gyászbeszéd fontossága 1. Az egyik legnehezebb dolog, mégis az első lépés a megnyugvás felé, amikor eljön szeretett halottunk végső nyugalomra helyezésének napja. A halált követő első időszakban mindannyiunkban kavarognak az érzelmek: az értetlenség, az igazságtalanság felett érzett harag, és a „mindörökké” felfoghatatlanságának terhét szinte elviselhetetlennek érezzük.

Lehet egy temető vidám?

Lehet egy temető vidám? A magyar kultúrától eléggé távol áll ez a gondolat, pedig a világ egyes népeitől nem idegen. Természetesen nem arról van szó, hogy bárki is annak örülne, hogy örökre elszakad egy szeretett személytől, vagy hogy szenvedni látta az emberi lényt, akihez szoros kötődést érez. Az öröm a lét körforgásának szól, annak a tudatnak, hogy minden, ami a természet része folyamatosan megújul és elpusztul, hogy aztán újjászülessen.