Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium
   Menü
   Menü

Cégünkről

Cégünkről Családunk 1990-ben indította újra az azt megelőzően 1920-tól 1949-ig végzett temetkezési szolgáltatói tevékenységét. A generációk alatt felhalmozott tudás és tapasztalat nagy segítségünkre van a tapintatos és gyors ügyintézés biztosításában. Nemzedékek óta erős miskolci kötődéssel bírunk, lokálpatriótaként jelentős kedvezményeket biztosítunk a helyi lakosoknak.

Családunkban a temetkezési szolgáltatások nyújtása hagyomány, ezt és munkánk kegyeletteljes végzését életcélunknak tekintjük.
Társaságunk a temetkezés területén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében piacvezető, és széleskörű ismertséggel rendelkezik. Tevékenységünket mind a megrendelőink, mind pedig az üzleti partnereink megelégedésére végezzük.

Honlapunkat azoknak a figyelmébe is ajánljuk, akik a vállalatunk gondozásában lévő temetőkről szeretnének informálódni.

Legfrissebb hírek

A gyászbeszéd fontossága 1.

A gyászbeszéd fontossága 1. Az egyik legnehezebb dolog, mégis az első lépés a megnyugvás felé, amikor eljön szeretett halottunk végső nyugalomra helyezésének napja. A halált követő első időszakban mindannyiunkban kavarognak az érzelmek: az értetlenség, az igazságtalanság felett érzett harag, és a „mindörökké” felfoghatatlanságának terhét szinte elviselhetetlennek érezzük.

Lehet egy temető vidám?

Lehet egy temető vidám? A magyar kultúrától eléggé távol áll ez a gondolat, pedig a világ egyes népeitől nem idegen. Természetesen nem arról van szó, hogy bárki is annak örülne, hogy örökre elszakad egy szeretett személytől, vagy hogy szenvedni látta az emberi lényt, akihez szoros kötődést érez. Az öröm a lét körforgásának szól, annak a tudatnak, hogy minden, ami a természet része folyamatosan megújul és elpusztul, hogy aztán újjászülessen.