Pályázatok

Mi a teendő?

Lakáson történő elhalálozás esetén értesíteni kell a házi, vagy ügyeletes orvost, hogy a halottvizsgálatot elvégezze, és engedélyezze az elhunyt elszállítását. A Kerékgyártó Temetkezés napi huszonnégy órás ügyeletet tart fenn, amely bármikor kész fogadni a hívásokat és elszállítani az elhunytat az orvos által megjelölt halottasházba, vagy kórházba.
További szolgáltatásunk megrendelése esetén a szállítást Miskolc területén belül díjmentesen végezzük.

Ez után az orvos által kitöltött halottvizsgálati bizonyítvánnyal személyesen fel kell keresni irodánkat, hogy a további intézkedéseket megkezdhessük.

Kórházi elhalálozás esetén a halálesetről történő értesítés átvételét követően fel kell keresni azt az intézményt, ahol a haláleset történt. A halottvizsgálati bizonyítványt és a jegyzőkönyv haláleset bejelentéséről nyomtatványt a kórházi felvételi iroda állítja ki, és adja át a hozzátartozó részére.

A halottvizsgálati bizonyítvány kiállítása a kórházak részéről akár több napot is igénybe vehet, ezért ajánlott a temetési ügyintézést a halálesetet követően megkezdeni. A Kerékgyártó Temetkezés irodájának felkeresésével megbízást adhat a további szolgáltatásokra, valamint módjában áll kitölteni a szükséges iratokat.

Külföldi elhalálozás vagy külföldre történő szállítás esetén is készek vagyunk a hozzátartozók segítségére lenni, ez esetben kérjük, keressék fel irodánkat elérhetőségeink valamelyikén!

A temetéshez szükséges okmányok és adatok

Okmányok:


Adatok:


Szállítási készenlét 0-24 óráig: 06-46-343-310, 06-46-412-176