Pályázatok

Cégünkről

Családunk 1990-ben indította újra az azt megelőzően 1920-tól 1949-ig végzett temetkezési szolgáltatói tevékenységét. A generációk alatt felhalmozott tudás és tapasztalat nagy segítségünkre van a tapintatos és gyors ügyintézés biztosításában. Nemzedékek óta erős miskolci kötődéssel bírunk, lokálpatriótaként jelentős kedvezményeket biztosítunk a helyi lakosoknak.

Családunkban a temetkezési szolgáltatások nyújtása hagyomány, ezt és munkánk kegyeletteljes végzését életcélunknak tekintjük.

Társaságunk a temetkezés területén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében piacvezető, és széleskörű ismertséggel rendelkezik. Tevékenységünket mind a megrendelőink, mind pedig az üzleti partnereink megelégedésére végezzük.

Honlapunkat azoknak a figyelmébe is ajánljuk, akik a vállalatunk gondozásában lévő temetőkről szeretnének informálódni.

Üzemeltetett temetők

Avasi Műemlék Református
Temető

A miskolci Avasi Műemlék Református Temetőben 2001 óta végezzük a ravatalozást és a sírásási munkákat. Az ősi temető megőrzött sírkövei között 200-300 éveseket is találunk. Számos más híresség nyughelye mellett ebben a temetőben található a színházhoz kötődő Latabár család kriptája is.

Diósgyőri Római Katolikus
Temető

2009. január 1-től üzemeltetjük a Diósgyőri Római Katolikus Temetőt. 2009 szeptemberében átadtuk a társaságunk által teljesen felújított ravatalozót. Ezen felül folyamatosan történik a lejárt sírhelyek feltérképezése is. Munkánkat az Egyházközség és a temetőlátogatók megelégedésére végezzük.

Sírhelyekkel kapcsolatos ügyekben a temetőgondnokot hétköznaponként 9 és 13 óra között kereshetik fel.

Mindszenti Evangélikus
Temető

2001. július 1-től látjuk el a miskolci Mindszenti Evangélikus Temetőben a ravatalozást és a sírásási munkálatokat.

Edelény
Temető

2008. szeptember 1-től üzemeltetjük az edelényi Császtai úti és Finkei önkormányzati temetőket. A Császtai úti temető ravatalozója kezelésünk alatt teljes felújításon ment át: megépült az új urnafal, majd a külső festést teljes belső felújítás követte.

Szállítási készenlét 0-24 óráig: 06-46-343-310, 06-46-412-176