Hamvasztás
(krematórium)

Hamvasztás (krematórium) A krematórium szó a latin cremo, „eléget” igéből származik, jelentése: halottégető kemence. A holttestek elhamvasztása majdnem egyidős a tűz meghódításával, s már az ókori Rómában is mindennapos temetkezési mód volt. A hamvasztás Magyarországon is egyre elterjedtebb, és a kezdeti idegenkedés után felismerték az emberek, hogy ez az eljárás higiénikusabb, praktikusabb, és ugyanannyira kegyeletteljes, mint a koporsós temetés.

Társaságunk 2005-ben - 10 évi gondos előkészítés után - korszerű krematórium (halotthamvasztó) üzembe helyezésével bővítette szolgáltatásait. A megyében egyedülállóan cégünk temetkezési szolgáltatásokat végez és egyúttal saját üzemeltetésű krematóriummal rendelkezik, melynek következtében alacsony áron tudjuk ezt a szolgáltatást végezni. A krematórium ravatalozójában előre egyeztetett időpontban lehetőség van az elhunytak megtekintésére, búcsúztatására is. Az épület területén továbbá negyven férőhelyes hűtőkapacitással rendelkezünk.

Amennyiben hamvasztást szeretne megrendelni, kérjük fáradjon be irodánkba, ahol a szükséges papírok kitöltésével el tudja kezdeni az intézkedést. Minden segítséget megadunk, hogy minél gyorsabban megtörténhessen ez a folyamat. Igény esetén lehetőség van sürgősségi hamvasztásra is.

A megrendelő dönti el továbbá azt is, hogy mi történjen hamvasztás után:


Szállítási készenlét 0-24 óráig: 06-46-343-310, 06-46-412-176