Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium
   Menü
   Menü

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink A Kerékgyártó Temetkezés teljeskörű kegyeleti szolgáltatást nyújt, amely az ügyfél igényei szerint tartalmazhatja a temetéssel kapcsolatos ügyintézést, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, koszorúk és csokrok elkészítését és szállítását, valamint az elhunyt szállítását, hamvasztását, ravatalozását és végső nyughelyére történő elhelyezését. Irodánknál éjjel-nappali szállítási készenlétet tartunk.

Miskolcon egyedülállóan társaságunk minden szolgáltatása árából (a közvetítetteken kívül) 5%-os kedvezményben az Észak kártyával rendelkező lakosok. Miskolci irodáinkban bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

Vállaljuk továbbá gyászjelentés feladását az Észak-Magyarország című napilapba.


Legfrissebb hírek

Lehet egy temető vidám?

Lehet egy temető vidám? A magyar kultúrától eléggé távol áll ez a gondolat, pedig a világ egyes népeitől nem idegen. Természetesen nem arról van szó, hogy bárki is annak örülne, hogy örökre elszakad egy szeretett személytől, vagy hogy szenvedni látta az emberi lényt, akihez szoros kötődést érez. Az öröm a lét körforgásának szól, annak a tudatnak, hogy minden, ami a természet része folyamatosan megújul és elpusztul, hogy aztán újjászülessen.

Nekrológ: Az utolsó út mesterét utolsó útjára kísérik

Nekrológ: Az utolsó út mesterét utolsó útjára kísérik Miskolc – Fekete zászló leng a Kerékgyártó temetkezési vállalkozás Szentpéteri kapui épületén Miskolcon. Gyászolják Kerékgyártó Imrénét, született Szalóczy Saroltát, aki életének 85. esztendejében adta vissza a lelkét a Teremtőnek.