Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium
   Menü
   Menü

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink A Kerékgyártó Temetkezés teljeskörű kegyeleti szolgáltatást nyújt, amely az ügyfél igényei szerint tartalmazhatja a temetéssel kapcsolatos ügyintézést, a halotti anyakönyvi kivonat beszerzését, koszorúk és csokrok elkészítését és szállítását, valamint az elhunyt szállítását, hamvasztását, ravatalozását és végső nyughelyére történő elhelyezését. Irodánknál éjjel-nappali szállítási készenlétet tartunk.

Miskolcon egyedülállóan társaságunk minden szolgáltatása árából (a közvetítetteken kívül) 5%-os kedvezményben az Észak kártyával rendelkező lakosok. Miskolci irodáinkban bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

Vállaljuk továbbá gyászjelentés feladását az Észak-Magyarország című napilapba.


Legfrissebb hírek

Nekrológ: Az utolsó út mesterét utolsó útjára kísérik

Nekrológ: Az utolsó út mesterét utolsó útjára kísérik Miskolc – Fekete zászló leng a Kerékgyártó temetkezési vállalkozás Szentpéteri kapui épületén Miskolcon. Gyászolják Kerékgyártó Imrénét, született Szalóczy Saroltát, aki életének 85. esztendejében adta vissza a lelkét a Teremtőnek.

Tavaszi zsongás a sírkertekben

Tavaszi zsongás a sírkertekben A címben feszülő ellentmondás ilyenkor tavasszal érezhető a leginkább, ha kilátogatunk egy temetőkertbe, hiszen itt is szép számmal találhatunk élő növényeket, amelyek a hosszú téli álom után új életre készülődnek. Mivel a sírkertek munkatársa arra törekszenek, hogy a szeretteink sírjai és urnái megindítóan szép, természetes környezetben kaphassanak helyet, így az „elmúlás kertjében” egyúttal évről évre tanúi lehetünk az élet körforgásának.