Pályázatok

Hírek,
információk

Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium: több mint 90 éve Miskolcon.

Kerékgyártó Temetkezés és Krematórium: több mint 90 éve Miskolcon. Cégünk 1990-ben indult egyéni vállalkozás formájában, majd 1997-től kft. keretében végzi tevékenységét – kezdte cége bemutatását Vizi Tiborné tulajdonos. Hozzátette: azt megelőzően családunk 1920-1949-ig végzett temetkezési szolgáltatást.

A cég 1990-es újraalapításakor fő célkitűzésük volt, hogy igényesebbé tegyék a temetkezési szolgáltatást, rugalmasabban végezzék tevékenységüket. A generációk alatt felhalmozódott tudás és tapasztalat nagy segítségükre van a tapintatos és gyors ügyintézés biztosításában. Nemzedékek óta erős miskolci kötődéssel bírunk – folytatta Vizi Tiborné -, éppen ezért lokálpatriótaként jelentős kedvezményeket biztosítunk a helyi lakosoknak. „Családunkban a temetkezési szolgáltatások nyújtása hagyomány, ezt és munkánk kegyeletteljes végzését életcélunknak tekintjük” - fogalmazott.

A kezdetektől…

Kezdetben a Miskolci Kertészeti vállalat telephelyén, a Szentpéteri kapuban, kevés dolgozóval, kis gépjármű parkkal indultak. Később elnyerték a Városi köztemető üzemeltetését - öt éven keresztül - a többi önkormányzati temetővel együtt. Ekkor már több mint 40 alkalmazottal és kiterjedt gépjárműparkkal dolgoztak. „A vállalkozásunkat tovább fejlesztettük új felvételi irodák kialakításával a Szentpéteri kapu 47. szám alatt, valamint a Csabai kapu 32. szám alatt - mondta. – Teljes körű szolgáltatást végzünk, állandó éjjel-nappali ügyelettel.”

A hamvasztás Magyarországon is egyre elterjedtebb, és a kezdeti idegenkedés után felismerték az emberek, hogy ez az eljárás higiénikusabb, praktikusabb, és ugyanannyira kegyeletteljes, mint a koporsós temetés - hangsúlyozta. Hozzátette: közel 10 évi előkészítés után társaságuk 2005-ben korszerű krematórium beindításával bővítette szolgáltatásait. Az épület területén negyven helyes hűtőkapacitással rendelkeznek. A krematórium ravatalozójában lehetőség van az elhunytak elbúcsúztatására is.

„Társaságunk a temetkezés területén Borsod-Abaúj-Zemplén megyében piacvezető, és széleskörű ismertséggel rendelkezik. Tevékenységünket mind a megrendelőink, mind pedig az üzleti partnereink megelégedésére végezzük” – tudtuk meg.

A vállalat, hűségkártyánk felmutatásával 5 százalék kedvezményt ad szolgáltatásaikból és kegytárgyaik árából.

Szállítási készenlét 0-24 óráig: 06-46-343-310, 06-46-412-176