Pályázatok

Hírek,
információk

Tapintatos ügyintézés, kegyeletteljes búcsúztatás

Tapintatos ügyintézés, kegyeletteljes búcsúztatás Több temetőben az üzemeltetési feladatok ellátása is a Társaság tevékenységi köréhez tartozik.

A Kerékgyártó és Társa Kft. huszonegy esztendeje foglalkozik temetkezési tevékenységgel Miskolcon és a megye területén – jelentette ki Vizi Tiborné, az egyik ügyvezető. Cégünk 1990-ben indult egyéni vállalkozás formájában, majd 1997-től kft. keretében végzi tevékenységét. Korábban családunk 1920–1949 között végzett temetkezési szolgáltatást. Az 1990-es újraalapításkor fő célkitűzésünk volt, hogy igényesebbé tegyük a temetkezési szolgáltatást, rugalmasabban végezzük tevékenységünket. A generációk alatt felhalmozódott tudás és tapasztalat nagy segítségünkre van a tapintatos és gyors ügyintézés biztosításában. Több temetőben az üzemeltetési feladatok ellátása is a társaságunk tevékenységi köréhez tartozik. Városunkban a Mindszenti Evangélikus, az Avasi Református és a Diósgyőri Római Katolikus temetőkben végezzük a sírásási, ravatalozási feladatokat. A Mindszenti Evangélikus és az Avasi Református Temető már több mint 10 éve a Kerékgyártó és Társa Kft. kezelésében van. 2009. január 1-től a Diósgyőri Római Katolikus temető üzemeltetésével bővültünk. Még ugyanabban az esztendőben elkészült a felújítása, kibővítése önerőből. Cégünk igyekszik folyamatosan szebbé tenni a temetőt– hangsúlyozta Vizi Tiborné. A kerítéseket, a feszületet, a stációkat renováltuk, lefestettük, a szeméttárolót elkészítettük. Folyamatosan kivágjuk az útban lévő cserjéket, fákat, bokrokat, új örökzöldeket ültettünk, a vízelvezetést megoldottuk.

Érvényességi idő

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a lejárt sírokat, a tulajdonosokat értesítjük erről. Ezúton is szeretnénk felhívni a sírhelytulajdonosok figyelmét, hogy a tulajdonukban lévő sírhelyek érvényességi idejét ellenőrizzék, mely a részükre kibocsátott számlán megtalálható.

Nemcsak Miskolcon, hanem a megyében is üzemeltetünk temetőt. Edelényben két önkormányzati temetőben végezzük a sírásást, a ravatalozást, a szemétszállítást, a fűkaszálást, az utak takarítását, valamint télen a csúszásmentesítést és az állagmegóvást. A Császtai úti temetőben a ravatalozó belső felújítását is elvégeztük. Mivel vidéken is egyre jobban elterjedt a hamvasztásos temetés, igény volt a kolombárium bővítésére is.

Igyekszünk minden téren (temetkezési szolgáltatás, temető- üzemeltetés) helytállni, a hozzátartozók igényeit teljesíteni, teljes körű temetkezési szolgáltatást végezni (gyászközlemények felvétele, koszorúk, csokrok készítése és kiszállítása).
Az Észak-hűségkártyát felmutatóknak a Kerékgyártó és Társa Kft. 5% kedvezményt ad a kegytárgyakból és a szolgáltatásaiból.

Szállítási készenlét 0-24 óráig: 06-46-343-310, 06-46-412-176